MALAHOV LUNARNI KALENDAR PDF

Lunarni kalendar [zdravstveni saveti za svaki dan] [Genadij Petrovic Malahov] on *FREE* shipping on qualifying offers. Genadij Petrovič Malahov is the author of Gladovanje ( avg rating, 5 ratings, Genadij Petrovič Malahov’s Followers Lunarni kalendar Lunarni kalendar by Genadij Petrovic Malahov at – ISBN – ISBN – Prometej – Zemun –

Author: Zulurg Gogal
Country: Mexico
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 9 February 2011
Pages: 154
PDF File Size: 20.26 Mb
ePub File Size: 14.45 Mb
ISBN: 814-1-18343-524-3
Downloads: 75873
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudosar

Your consent to our cookies if you continue to use this website. Tu terapiju sam sprovodila tokom 6 meseci i moja kosa se potpuno regenerisala, nestalo je peruti, svraba glave, koja je postala sjajna, svilenkasta. Na polni organ sam, prema savetu, stavljao obloge nekoliko puta i sada je sve normalno.

Gregg Braden — Spas od raka u tri minute: U prirodi postoji efekat distancionog dejstva. Od tada ima stalne glavobolje. Istom pacijentu opala je sva seda kosa. Zbog 90 Primcdba prevodioca.

Bila sam u Moskvi, ali i tamo mi nisu pomogli. Urinoterapija i oboljenja bubrega Neprekidno mi curi i curi sluz iz nosa.

  APLNG EIS PDF

Podudaranje tih dvaju talasa daje interferencionu sliku, koja se naziva hologram. Posle tri meseca ispitivanje u bolnici je pokazalo da su funkcije bubrega noimalizovane. Ranije me je obavezno bolela jetra i dolazilo je do upale zglobova”.

Podigao mi se imunitet. Stalno i svakodnevno primenjujem je od januara. Moramo otkloniti uzroke zatvora. Glavna komponenta urina je voda. Maslenikova Tajna napitka bogova. Zatim staviti na zub tkaninu vatunatopljenu urinom. Autor i mnoge pristalice njegove metode uverili su se da jednostavni 38 39 mqlahov Primedba prevodioca. Dovoljno je grama. Navodimo delove nekih od t i h dijaloga: Pogledajmo kako to izgleda u praksi.

URINOTERAPIJA Genadij Petrovič Malahov – PDF Free Download

Urinoterapija i oboljenja kardiovaskularnog sistema. Posle 5 minuta sam ozdravio.

Write a customer review. Kod bilo kakvih infektivnih oboljenja. Tako, posle decimalnog 0, Get to Know Us. Pijem ga ujutro ijednom nedeljno gladujem sa urinom. Bolovi su me toliko iscrpili i ozlojedili, da nisam nikoga hteo da vidim. Nijednom se nije iskomplikovala varikoza, normalizovao se san.

Follow the Author

Opreznim pipanjem ustanovio sam da se fistula duboko ukorenila u telo. Ako se dese recidivi, kada ozebem, tada je za popravku trebalo i do tri dana.

  JURNAL CA NASOFARING PDF

Imala sam vrtoglavicu, strahovala sam da ne padnem. Pila sam toliko, koliko je moglo da stane, neparan broj gutljaja od 7 do 15 gutljaja i tako velike gutljaje, da sam ih ispijala po grama. Naime, kada tretiramo pacijenta, prvo ga pitamo za dozvolu da radimo sa njim. Stern smatra, da su ti metaboliti tj.

East Dane Designer Men’s Fashion. Ranije je to trajalo dana. We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Za ozdravljenje usne duplje i krajnika.

Na ponovnu operaciju nisam pristao. Pored toga, svakodnevno sam primenjivao tople kupke i dva-tri puta nedeljno saunu. Majka priroda nanije dala najbolji lek. Dodati ishrani proklijala zma, da bi se organizam stimulisao vitaminima iz grupe B i mikroelementima.

Rast dlake na telu je jinski proces.